OM BUREAUET

Fra kreativ idé til målrettet strategisk salg og markedsføring, hos Broholm Marketing koncentrerer vi os om en ting, og det er at skabe værdi for vores kunder via gennemsigtige totalløsninger.

Jeres nye samarbejdspartner?

Broholm Marketing er et ret nyt bureau, der dog har mange års virke i branchen. Vi er derfor langt fra grønne, og vi har et mål med det vi gør. Vi brænder for salg og markedsføring og hjælper vores kunder med at udvikle og styrke deres forretning, gennem forbedret kommunikation, via direkte salg samt målbart online markedsføring.

Vores unikke sammensætning af online marketing og telemarketing, gør at vi kan tilføre flere tilgangsvinkler til en opgave, og derved tilføre mest mulig værdi for jer som kunde.

Vi siger hellere nej til en opgave, frem for at gå på kompromis med kvaliteten….

0
Års erfaring
0
Kopper kaffe om dagen
0
+
Daglige kundekontakter
0
Succesfulde projekter

HVAD KAN VI

Vi konverterer gode ideer til handling. Hos Broholm Marketing arbejder vi med to platforme, Online Marketing og Telemarketing. Kombinationen gør at vi kan udnytte den viden vi indsamler optimalt, skabe værdi på kryds og tværs i den enkelte kundecase, og derved hjælpe vores kunder med hele deres marketing- og salgsstrategi. Dette sikrer jer en samarbejdspartner der fokuserer på kvalitet frem for kvantitet.

Læs mere om vores specifikke kompetencer nedenfor.

Online Marketing

Strategi

Har i en online strategi?

Design

Har i en visuel identitet?

SEO / AdWords

Bliver i fundet på Google?

Sociale Medier

Udnytter i de sociale medier optimalt?

Telemarketing

Salg

Har i tid til salg?

Mødebooking

Udnytter jeres sælgere deres tid optimalt?

Leadgenerering

Hvad tænder jeres kunder?

Markedsundersøgelse

Hvad mener jeres kunder?

HVEM ER VI

Bureauet består af en samling engagerede og kreative medarbejdere med bred erhvervserfaring. Vi sætter alle en ære i at levere det bedste resultat, hver gang, uden undtagelse! Tilsammen udgør vi Broholm Marketing.

Ledelse

Johnny Broholm

CEO / Founder

 +45 60 57 09 59

Teams

Telemarketing

Vores telemarketingsteam består af erfarne konsulenter i alderen 25-45 år, der alle har en bred erhvervserfaring, der garanterer forretningsforståelse og gode empatiske evner.

Online Marketing

Vores online marketings team består af dygtige, kreative medarbejdere der brænder for deres specifikke område, sætter en ære i at levere den rigtige løsning og ikke går på kompromis med kvaliteten.

KUNDECASES

Nedenfor er en samling af de cases vi er mest stolte af, lad os få jeres virksomhed med. Ring eller beskriv en evt. udfordring du går rundt med i kontaktformularen nederst på siden. Så kontakter vi dig – også hvis du ønsker et prisoversalg.

NYHEDER | JOB

Vil du vide hvad der rører sig i Broholm Marketing? Her kan du læse vores seneste nyheder samt nyeste jobopslag. Måske finder du drømmejobbet hos os….

KONTAKT

Lad os mødes i en times tid. Det har vi før oplevet, der er kommet gode resultater ud af.

Adresse:

Svanemøllevej 25 | 2100 København Ø

Telefon nummer:

+45 60 57 09 59

E-mail:

kontakt@broholmmarketing.dk

Følg os på:

  Firma

  Navn (skal udfyldes)

  E-mail (skal udfyldes)

  Telefon (skal udfyldes)

  Emne

  Besked