XSmoke

XSmoke havde brug for en rutineret samarbejdspartner til at bearbejde de kunder der ikke købte via online kampagner.

Gennem vores erfarende konsulenter har vi, via telefonen, mulighed for at skabe den tryghed og ekstra information, der gør at kunderne føler sig sikre og bliver bekræftet i at dette er det rigtige produkt for dem.

Denne case er et at vores bedste eksempler på, at en strategisk tilgang hvor kunderne bliver bearbejdet fra flere vinkler, skaber optimal værdi og sikrer at XSmoke ikke mister potentielle kunder.

Klient:

XSmoke

Opgave:

Telemarketing, B2C, Direkte salg

Kontaktperson:

Terje Pedersen, CMO

69ADB5

“Med Positionen som markedsleder i Nordeuropa indenfor e-cigaretter har vi hos XSmoke® haft et stigende behov, for at komme ud til nye kanaler. Dette behov førte os til Johnny fra Broholm Marketing.

Efter dialog med Johnny aftalte vi en testperiode. Denne testperiode blev afsluttet med alt overholdt og gode resultater. Vi har derfor nu et fast samarbejde kørende med Broholm Marketing, som dagligt giver os glade kunder.

At samarbejde med Broholm Marketing er en fornøjelse, da aftalerne altid bliver overholdt efter bogen, samt der samtidig er plads til at være kreativ og sparre åbent om muligheder til fremtidig brug. Ikke mindst er svarresponsen samt servicen hos Broholm Marketing også i top. Ikke en finger at sætte på noget.

Vi hos XSmoke® forventer et udbytterigt og gensidigt vækstende samarbejde med Broholm Marketing i 2014.”

 

Terje Pedersen
CMO
XSmoke® – xsmoke.com

LIGNENDE CASES