SURFTOWN

Surftown er en førende leverandør af it-outsourcing, cloud-løsninger, webhoteller og hosting i Skandinavien. Surftown ønskede at tilføje og styrke online marketings produkterne rette mod erhverv.

I den forbindelse har Broholm Marketing udarbejdet og eksekveret et coaching forløb i outbound afdelingen, med formålet at rådgive omkring indgangsvinkler, målgruppe segmentering, samt coaching af salgskonsulenterne.

Resultatet har vist sig i form af bedre produktforståelse, øget kendskab til kundernes udfordringer og problemstillinger, samt salgskonsulenter der er bedre påklædt til at sælge og rådgive inden for mere komplekse online løsninger.

Klient:

Surftown

Opgave:

Telemarketing, Salgscoaching

Kontaktperson:

Ronnie Ben Wennick, Head of Outbound

69ADB5

“I takt med at vi udviklede vores produktsortiment og kompleksiteten steg, ønskede vi at styrke vore salgsmæssige indsatser for at få maksimalt udbytte.

Forløbet med Johnny fra Broholm Marketing var yderst professionelt og nøje tilrettelagt. Johnny formår at simplificere hvad der virker komplekst på meget kort tid.

Via forløbet med Broholm Marketing har vi fået elimineret de ”dårlige” dialoger, en lettere tilgang til salget og øget omsætning ved brug af effektive lukketeknikker.”

 

Surftown

Ronnie Ben Wennick
Head of Outbound

LIGNENDE CASES

  • Strategi, Branding, SEO/SEM

  • Telemarketing, B2C, Direkte salg

  • Telemarketing, Salgscoaching

  • Telemarketing, Strategisk rådgivning, Konceptudvikling, Leadgenerering, SEO/SEM, Hjemmeside

  • Strategisk rådgivning, Leadgenerering, Telemarketing