Økonomi Gruppen

Økonomi Gruppen havde et latent behov for at ramme deres målgruppe med formålet at afholde kvalificerede møder vedr. økonomisk rådgivning og investering.

På baggrund af fejlslående forsøg med tidligere samarbejdspartnere og en general ændring af markedet, måtte vi på denne opgave gentænke den måde vi leadgenerede på. Efter lidt finjustering skabte vi en løsning der sikrede maximal effekt på minimal tid.

Ud over den strategiske sparring, har vi stået, eksekvering af telemarketingsopgaven samt leadgenerering.

Klient:

Økonomi Gruppen

Opgave:

Strategisk rådgivning, Leadgenerering, Telemarketing

Kontaktperson:

Lennart Kent, Adm. Direktør

69ADB5

“Økonomi Gruppens målsætning er et kunne tilbyde bedre og mere økonomisk indbringende opsparings løsninger til privatpersoner end markedet kan tilbyde i dag.

Vi havde brug for en stærk samarbejdspartner m.h.t. Mødebooking. Broholm Marketing har formået det, hvad andre telemarketingsfirmaer ikke har kunne levere – nemlig kvalitet fremfor kvantitet. Der er altid grundig opfølgning både overfor de kunder, som får booket møder, men også overfor os. På kort tid har Broholm Marketing skabt et solidt udgangspunkt for vores konsulenter, når de tager ud til de bookede møder samt optimeret vores omsætning.

Det som vi også værdsætter hos Broholm Marketing er deres handlekraftige og løsningsorienterede fremgangsmåde.

 

Økonomigruppen

Lennart Kent
Adm. Direktør

LIGNENDE CASES